Поділитися в соціальних мережах!

Кандидат психологічних наук Дорофей С.В. як дійсний член Національної психологічної асоціації взяла участь у зустрічах з Семом Бернардом, організованих цією асоціацією: 21 листопада 2022 р він провів тренінгу:”Діти та кризові ситуації: принципи психологічної допомоги”, а 25-26 листопада 2022 р. він прочитав лекції на тему: “Кризи та катастрофи: особливості реакції на кризові події”.

Сем Бернард, є фахівцем у сфері роботи з травмою. Як засновник і президент Bernard  Associates,P.C., свою приватну практику він зосереджуєть на травмах, кризовому втручанні та психологічному/поведінковому стані спричинених катастрофами. Рада директорів PAR Foundation,  засновником і президентом якої він є,  забезпечує підготовку, оцінку та реагування на різні кризи. Сем є національним і міжнародним коучем, консультантом і розробником програм, що стосуються психологічних/поведінкових криз, травм, самогубств.

Під час організованих Національною психологічною асоціацією заходів розглянуто проблеми впливу війни на дітей, їх реакції на стрес  залежно від віку, принципи раннього втручання та підтримки з метою підвищення стресостійкості та супроводу посттравматичних наслідків.

Участь Світлани Дорофей у зустрічах посвідчено сертифікатами..