Поділитися в соціальних мережах!

Вийшом друком навчальний посібник «Практикум з техніки управлінської діяльності у закладі освіти» (автори професор, к. психол. н Дуткевич Т.В. та к. психол. н. Толков О.С). Практикум вміщує розробки практичних занять з оволодіння студентами ефективними способами та прийомами   управлінської діяльності у закладі освіти, передбаченими програмою навчальної дисципліни «Техніка управлінської діяльності», що викладається для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент, за освітньою програмою «Управління навчальним закладом».

Розробка кожного практичного заняття складається з переліку теоретичних питань для обговорення, списку літератури, методичного забезпечення заняття, завдань з контролю самостійної роботи, психодіагностичних методик та тестових завдань з перевірки знань. Подано низку завдань для індивідуального виконання.

Практикум рекомендується студентам, які вивчають дисципліну «Техніка управлінської діяльності», та може використовуватись викладачами однойменної дисципліни, педагогами і психологами. Також практикум буде корисним керівникам закладів освіти задля підвищення якості управлінської діяльності.